Neler Yapıyoruz ?

Düğün Nişan Yemekleri

  

 

Ankara En Hesaplı Düğün Nişan Yemekleri, Ankara’nın tüm semtlerinde ve köylerinde yapılacak Kına, Nişan ve Düğün Yemekleri için; kaliteli bir yemek hizmeti alabilmek için Yüksek maliyetli yemek fiyatları ödenmesine rağmen bazen yemekler istenilen lezzette olmamakta ve bu durum evlenecek aile bireylerini üzmektedir. Bu neden ile uzun ve can sıkıcı araştırmalar yapılmakta bu durum ise yorucu olmaktadır. bu nedenlerden dolayı Düğün Nişan yemekleri konusunda profesyonel olan firmaların tercih edilmesi önem kazanmaktadır.

  Ankara En Hesaplı Düğün Nişan Yemekleri, Ankara’da  toplu yemek hizmeti veren ve tüm yemek organizasyonları özen ile yapan Ankara ilvan yemek evlenecek çiftlere kaliteli ve lezzetler sunmakta ve Ankara En Hesaplı Düğün Nişan Yemekleri yaparak İnsanları mutlu etmektedir. Yaptığımız hizmetler ile ilgili olarak müşterilerimizin Google da yorumlarını inceleyebilirsiniz. Zengin Et menüleri, Tavuk menüleri, Döner menüleri, Pide ve lahmacun menüleri ile en hesaplı düğün ve nişan yemekleri sizleri beklemektedir.

YEMEKLERDE KULLANDIĞIMIZ MALZEMELER

   Pişirilmiş dondurulmuş her hangi bir ürünümüz bulunmamaktadır. Etlerimiz siparişiniz üzerine alınmakta ve pişirilmektedir. Etlerimiz yağsız ve sinirsiz olarak alınmakta ve işlenmektedir. Kullandığımız tüm ürünler markalı ürünlerdir.

YEMEKLERİN HAZIRLANMASI

  Düğün ve Nişan için yemek siparişi verdiğinizde; Yemekler en kaliteli ve markalı ürünler kullanılarak belirttiğiniz gün içinde pişirilerek size gelmeden 1 saat önce ocaktan indirilir. ve size hemen ulaştırılmak üzere Tencereler ile ambalajlanır.

YEMEKLERİN DAĞITIMI

  Tencereler ile adresinize getirilen yemekler tecrübeli personelimizin yardımı ile dağıtımı yapılır. Dağıtım için kullanılacak tüm malzemeler işletmemiz tarafından temin edilir. Yemek dağıtımında kullanılan 5 gözlü köpük Tabaklar tarafımızdan karşılanır. Ankara ilvan  yemek olarak Ankara’da en hesaplı Düğün YemeğiNişan Yemeği gibi Özel günleriniz için yemek organizasyonlarınızı özen ile hazırlamaktayız. Hazırladığımız bu menüler hem size fikir verecek hemde bütçenize Bir yemek seçmenize yardımcı olacaktır.

 

 


 HEMEN ARA  WHATSAPP