Neler Yapıyoruz ?

Toplu Yemek Hizmeti

         

      Toplu yemek sektöründe Ankara’da belli başlı yemek firmalarından biri olan Ankara ilvanyemek, toplu yemek üretimi hizmetinin ne derece ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunun ve her üretim aşamasına azami titizlik ve hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin bilincindedir. Bu aşamalara kısaca değinecek olursak;

      Bünyemizde oluşturulmuş bir komisyon, aylık olarak hazırlanan menüleri belirler. Satın alma bölümümüz, en iyi tedarikçilerle çalışarak en sağlıklı ürünleri temin eder.16 yıldır Ankara’da işyerlerine, şantiyelere, fabrikalara toplu yemek hizmeti sunan ilvan Yemek mutfaklarında hazırlanan yemeklerin malzemeleri, mevsimine uygun ve en taze olarak bizzat firma ortaklarından biri tarafından şehir halinden seçilerek satın alınır. Belirlenen toplu yemek menüleri, son teknoloji ile donatılmış mutfaklarımızda pişirilir. Bütün bu çabalarımız sonucunda, çalışanlarınıza ev yemeği lezzetinde toplu yemek sağlamış oluruz.

      Gıda Mühendislerimizin kontrolü ve planlaması ile Usta aşçılarımızın ellerinden çıkan lezzetli yemeklerimiz, hijyenik porsiyonlama yapılarak, yemek sıcaklığını koruyan termobox kutularla ve yemek taşımaya uygun araçlarımızla belirlenen yer ve saatte işyerlerine teslim edilir. İstenilmesi halinde işyerlerine ulaştırılan toplu yemeğin sunumu da yapılır ve yemek sonrası hizmetler verilir.

      Toplu yemek üretiminin her aşamasında; yani ürünlerin satın alınması, depolanması, mutfaklarımızda işlenmesi, taşıma araçlarımızla taşınması, teslimat aşaması ve sunum dahil hijyen kurallarına titizlikle uyulur. Çalışma alanlarımızın hijyen kurallarına uygunluğu, gıda mühendislerimiz tarafından ve idari ofisimizde bulanan ekranlardan, firmamız sahipleri tarafından devamlı takip edilir.

      Toplu yemek üretiminde şu dört kritere; yani kalite, lezzet, hijyen ve ekonomik fiyat kriterlerine uymayı prensip haline getirerek ve özellikle yıllardır kaliteden ödün vermeden, Ankara’nın önde gelen işletmelerine toplu yemek hizmeti vermekte olduğumuzun haklı gururu ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Bizden toplu yemek-taşıma yemek hizmeti almak istemeniz durumunda pazarlama yetkililerimize ulaşarak bilgi alabilir, yada fabrikamıza teşrif ederek görüşme yapabilirsiniz ve böylece çalışma ortamımızı bizzat görmüş olursunuz. Kaliteli toplu yemeğe ulaşmak her zaman kolay olmuyor. Bizden bilgi almadan karar vermeyin.


 HEMEN ARA  WHATSAPP